Despre noi

ursuletulmartinica.ro este un site care îşi doreşte promovarea şi comercializarea produselor apicole din stupina familiei Procop.

Început acum doi ani, acest proiect are la bază o tradiţie de familie de peste o jumătate de secol. Pasiunea pentru albinuţe a fost insuflată încă din copilărie de către Nicolae fiului său Dumitru care la rândul lui a păstrat şi după cum se pare a transmis-o mai departe fiului Bogdan.

Echipa ursuletulmartinica.ro este formată din oameni pasionaţi de apicultură care încearcă să aducă în casele românilor produse apicole deosebite din zona istorică a Babadagului, judeţul Tulcea.
Aşa cum bine scrie pe prima pagină, produsele apicole produse în stupina noastră, în deosebi mierea, sunt 100% naturale, exact aşa cum le produc albinuţele. Deasemenea în tratarea diferitelor boli sau a dăunătorilor din stupină (despre care veţi avea ocazia să aflaţi mai multe de pe blogul site-ului) folosim produse naturiste sau recunoscute ca respectând standardele BIO.

Iar pentru că o zicală din popor spune “vorba lungă, sărăcia omului”, vă lăsăm să descoperiţi minunatele produse apicole ce se găsesc la secţiunea Magazin.
Nu uitaţi că ne puteţi scrie la secţiunea Contact trimiţându-ne sugestii, păreri sau critici legate de site sau de produsele noastre.

Vă mulţumim şi vă aşteptăm cu drag !

Comentariile nu sunt permise.