Suc de mere cu miere … va tenteaza?

Știu că există multe persoane cărora Cola, Fanta, Pepsi și alte sucuri de genul le fac cu ochiul de fiecare dată când trec printre rafturile de băuturi răcoritoare ale supermarketurilor/ hypermarketurilor. Pentru că pe acest blog se încearcă promovarea produselor sănătoase și cât se poate de naturale, vă propun o “rețetă” de suc de mere cu miere.
Dacă va doriți un suc răcoritor și foarte sănătos îl puteți obține extrem de ușor din câteva mere (2-3), 2L de apă plată sau minerală și bineînțeles miere (recomandarea mea este mierea de tei).
Pentru o senzație deosebită ar fi bine ca merele să fie ușor acrișoare deoarece în combinație cu mierea rezultă ceva bun la gust :) .
Merele se decojesc și se rad cât mai mărunt cu ajutorul unei răzuitoare. Apoi într-un blender sau cu ajutorul unui vas și a unui mixer de bucătărie vom transforma merele tocate într-o pastă omogenă.
Merele tocate se introduc în blender, se toarnă 500 ml de apă și miere (după gustul fiecăruia). După ce ați obținut o pastă omogenă se poate adăuga și partea a doua de apă, având grijă să păstrați gustul ușor dulceag prin adăugare de miere.
Nu-i așa că nu e greu deloc să iți prepari un suc delicios și sănătos?

Spor la treabă! ;)

Acest articol a fost publicat în Retete. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>