Termeni si conditii

Utilizarea site-ului

Site-ul www.ursuletulmartinica.ro este proprietatea Bogdan Procop.
Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpărarea produselor prezentate pe site-ul www.ursuletulmartinica.ro implică acceptarea acestor termeni și condiții.

Datele personale

Înregistrându-vă ca utilizator al acestui site, vă exprimați implicit acordul privind primirea mesajelor electronice privind produsele comercializate ale magazinului online. Datele dvs. personale vor fi utilizate pentru a fi contactat de reprezentanții site-ului cât și pentru notificarea dumneavoastră privind ofertele și produsele comercializate.
Furnizarea datelor personale precum: nume, prenume, adresă, telefon, adresa de e-mail, etc. este obligatorie pentru achiziția produselor, pentru a putea fi contactat pentru confirmarea și livrarea comenzii. www.ursuletulmartinica.ro nu va dezvălui sau înstrăina datele cu caracter personal către terțe persoane fizice sau juridice.

Schimbarea termenilor și condițiilor

www.ursuletulmartinica.ro își rezervă dreptul de a efectua modificări și actualizări privind termenii și condițiile fără o notificare prealabilă. Continuarea utilizării websiteului implică acceptarea modificărilor efectuate.

Drepturi de autor

Conținutul websiteului www.ursuletulmartinica.ro este proprietatea Bogdan Procop fiind apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor. Utilizarea conținutului websiteului fără acordul Bogdan Procop se pedepsește în conformitate cu legile în vigoare.

Confidențialitate

Datele personale ale fiecărui client sunt confidențiale și vor fi folosite de www.ursuletulmartinica.ro doar în scopul declarat al acestui website. www.ursuletulmartinica.ro se obligă să păstreze confidențialitatea acestor date personale fără a le înstrăina unei terțe persoane. www.ursuletulmartinica.ro nu își asumă responsabilitatea pentru pierderile de informații datorate erorilor de software sau hardware sau eventualelor probleme de securitate informatică.

Corectarea informațiilor eronate

Ne rezervăm dreptul de a corecta eventuale omisiuni, erori în afișare care pot surveni în urma unor greșeli de dactilografiere, lipsa de acuratețe sau erori ale produselor software, fără a anunța în prealabil.

Comandă/livrare/plată

www.ursuletulmartinica.ro pune la dispoziția cumpărătorilor 2 modalități de plată: ramburs sau personal la predarea comenzii și virament bancar. Plata va include valoarea coletului (contravaloarea coletului) + taxele aferente curierului rapid reprezentând contravaloarea transportului și returul banilor, acolo unde este cazul.
Produsele de pe acest site sunt oferite în limita disponibilității stocului și nu pot fi cerute despăgubiri în cazul în care comanda nu poate fi onorată din motive întemeiate cum ar fi lipsa produsului din stoc, eventuale greșeli de ortografie, etc. În cazul în care comanda nu poate fi onorată, www.ursuletulmartinica.ro va anunța clientul despre problemele apărute și va anula comanda.
Website-ul www.ursuletulmartinica.ro nu gestionează stocul de marfă în timp real, este posibil ca produsele comandate să nu poată fi livrate integral sau să se prelungească termenul de livrare cu 2-3 zile în plus față de cel normal. În acest caz clientul va fi anunțat de unul dintre reprezentanții noștri, telefonic sau prin e-mail, pentru a modifica comanda sau accepta noul termen de livrare.
Livrarea se face în cel mai scurt timp posibil de la lansarea comenzii.
Expediția se face prin curier rapid, având ca timp maxim de livrare 2 zile lucrătoare. Dacă au trecut 5 zile lucrătoare și nu ați primit coletul, vă rugăm să ne anunțați sau să contactați curierul pentru soluționarea eventualelor probleme apărute. Costurile estimative cu transportul sunt prezentate în secțiunea “Livrare și plată” și în formularul de comandă. Dacă valoarea comenzii depășește 300 lei, transportul este gratuit.
“Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului” (conform ordonantei nr. 130/2000, cap.1, art.4, pct. b) (atât produsul, cât și ambalajul nu trebuie să fie folosite/uzate, iar cheltuielile de returnare cad în sarcina consumatorului).

Dispute și conflicte

Orice dispută apărută între www.ursuletulmartinica.ro și clienții săi se încearcă a fi rezolvată pe cale amiabila prin înțelegere între cele două părți. În cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale românești din acest domeniu, iar soluționarea conflictelor este de competența instanțelor românești.

Comentariile nu sunt permise.